Nabeschouwing Wolfsburg - Augsburg (0-0) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 27 oktober 2019 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsburg het zondag 27 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Augsburg (0-0)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Wolfsburg en Augsburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wolfsburg en Augsburg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Augsburg kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tobias Stieler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Augsburg
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
118
95
Gevaarlijke aanvallen
52
43
Passes
437
344
Overtredingen
14
14
Buitenspel
3
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Wolfsburg - Augsburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Joao Victor voor F. Klaus VfL Wolfsburg
71' Wissel VfL Wolfsburg Wissel L. Nmecha voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
71' Wissel FC Augsburg Wissel Iago voor R. Vargas FC Augsburg
77' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor A. Finnbogason FC Augsburg
83' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Arnold voor Y. Gerhardt VfL Wolfsburg
83' Wissel FC Augsburg Wissel J. Gouweleeuw voor D. Baier FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Augsburg
Opstellingen Wolfsburg - Augsburg
De opstellingen van Wolfsburg en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Wissels Wolfsburg
# Speler Pos.
36 Phillip Menzel K
31 Robin Knoche V
19 Kevin Mbabu V
37 Elvis Rexhbecaj M
40 João Victor Santos Sa M
27 Maximilian Arnold M
8 Renato Steffen M
10 Yunus Mallı M
22 Lukas Nmecha A
Voorbeschouwing Wolfsburg - Augsburg

Wolfsburg en Augsburg treffen elkaar in de 9e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Augsburg favoriet. 6 keer wist de ploeg van Wolfsburg te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Wolfsburg. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsburg 5
Winst Augsburg 6
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 5e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolfsburg - Augsburg Opstelling Wolfsburg Opstelling Augsburg Live Wolfsburg - Augsburg Live Wolfsburg - Augsburg kijken Wolfsburg - Augsburg kijken Live Wolfsburg - Augsburg stream Wolfsburg - Augsburg Fox Sports Nabeschouwing Wolfsburg - Augsburg Uitslag Wolfsburg - Augsburg Statistieken Wolfsburg - Augsburg Bundesliga 2019/2020 Wolfsburg - Augsburg wedden Wolfsburg - Augsburg gokken Wolfsburg - Augsburg Unibet