Nabeschouwing Wolfsburg - Union Berlin (1-0) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsburg het zondag 6 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Union Berlin (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door W. Weghorst, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolfsburg uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wolfsburg - Union Berlin 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor R. Andrich FC Union Berlin
32' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
37' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Bruma VfL Wolfsburg
65' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor M. Friedrich FC Union Berlin
66' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Brekalo voor A. Mehmedi VfL Wolfsburg
69' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt W. Weghorst met assist van J. Brekalo VfL Wolfsburg 1-0
72' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Ingvartsen voor S. Becker FC Union Berlin
77' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Ujah voor C. Gentner FC Union Berlin
83' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Klaus voor Joao Victor VfL Wolfsburg
86' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Mees voor N. Subotic FC Union Berlin
92' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Gerhardt voor R. Steffen VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Union Berlin
Opstellingen Wolfsburg - Union Berlin
De opstellingen van Wolfsburg en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.