Nabeschouwing Wolfsburg - Werder Bremen (2-3) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 18:00 uur



In de Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsburg het zondag 1 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Werder Bremen (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Robert Kampka geëindigd in een 2-3 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. M. Rashica maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Werder Bremen vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. VfL Wolfsburg kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Weghorst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette L. Bittencourt zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat William de 2-2 maakte voor VfL Wolfsburg. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Werder Bremen dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Rashica de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Kampka en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Werder Bremen.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Werder Bremen
Goals
2
3
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
20
9
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
140
99
Gevaarlijke aanvallen
56
32
Passes
460
315
Overtredingen
15
16
Buitenspel
4
1
Corners
9
3
Wissels
3
3
LIVE Wolfsburg - Werder Bremen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Penalty Werder Bremen Penalty M. Rashica Werder Bremen 0-1
36' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt W. Weghorst met assist van J. Brooks VfL Wolfsburg 1-1
39' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt L. Bittencourt met assist van L. Augustinsson Werder Bremen 1-2
60' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Brekalo voor A. Mehmedi VfL Wolfsburg
61' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor C. Gross Werder Bremen
68' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Y. Osako Werder Bremen
73' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor R. Knoche VfL Wolfsburg
73' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt William met assist van J. Guilavogui VfL Wolfsburg 2-2
76' Wissel Werder Bremen Wissel J. Sargent voor P. Bargfrede Werder Bremen
78' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor Y. Osako Werder Bremen
81' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Rashica Werder Bremen
83' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van M. Eggestein Werder Bremen 2-3
85' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Steffen voor Joao Victor VfL Wolfsburg
86' Wissel Werder Bremen Wissel M. Lang voor L. Bittencourt Werder Bremen
92' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
95' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Veljkovic Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Werder Bremen
Opstellingen Wolfsburg - Werder Bremen
De opstellingen van Wolfsburg en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Oliver Glasner
Wissels Wolfsburg
# Speler Pos.
12 Pavao Pervan K
19 Kevin Mbabu V
11 Felix Klaus M
13 Yannick Gerhardt M
37 Elvis Rexhbecaj M
24 Xaver Schlager M
8 Renato Steffen M
7 Josip Brekalo M
33 Daniel Ginczek A
Formatie 4-3-3
Coach Florian Kohfeldt
Voorbeschouwing Wolfsburg - Werder Bremen

Wolfsburg en Werder Bremen treffen elkaar in de 13e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Kampka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Werder Bremen in de Bundesliga vond plaats op 3 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Werder Bremen favoriet. 11 keer wist de ploeg van Wolfsburg te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Wolfsburg. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsburg 10
Winst Werder Bremen 11
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 9e positie staat, terwijl we Werder Bremen terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Wolfsburg - Werder Bremen Opstelling Wolfsburg Opstelling Werder Bremen Live Wolfsburg - Werder Bremen Live Wolfsburg - Werder Bremen kijken Wolfsburg - Werder Bremen kijken Live Wolfsburg - Werder Bremen stream Wolfsburg - Werder Bremen Fox Sports Nabeschouwing Wolfsburg - Werder Bremen Uitslag Wolfsburg - Werder Bremen Statistieken Wolfsburg - Werder Bremen Bundesliga 2019/2020 Wolfsburg - Werder Bremen wedden Wolfsburg - Werder Bremen gokken Wolfsburg - Werder Bremen Unibet