Nabeschouwing Hoffenheim - Greuther Fürth (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 17 april 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hoffenheim het zondag 17 april 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Greuther Fürth. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Greuther Fürth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Greuther Fürth (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Hoffenheim en Greuther Fürth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Hoffenheim en Greuther Fürth gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Hoffenheim, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Felix Zwayer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hoffenheim - Greuther Fürth 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Greuther Fürth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel D. Abiama voor H. Nielsen SpVgg Greuther Fürth
18' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor P. Kaderabek TSG Hoffenheim
39' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor J. Green SpVgg Greuther Fürth
41' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor M. Bauer SpVgg Greuther Fürth
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Akpoguma voor C. Richards TSG Hoffenheim
46' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Willems voor M. Bauer SpVgg Greuther Fürth
50' Wissel TSG Hoffenheim Wissel H. Nordtveit voor S. Posch TSG Hoffenheim
54' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
60' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Vogt TSG Hoffenheim
71' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Bruun Larsen voor P. Kaderabek TSG Hoffenheim
71' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor M. Dabbur TSG Hoffenheim
76' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Ngankam voor D. Abiama SpVgg Greuther Fürth
79' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor S. Griesbeck SpVgg Greuther Fürth
87' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Skov voor D. Raum TSG Hoffenheim
92' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel G. Jung voor J. Green SpVgg Greuther Fürth
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Greuther Fürth
Opstellingen Hoffenheim - Greuther Fürth
De opstellingen van Hoffenheim en Greuther Fürth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Greuther Fürth zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hoffenheim - Greuther Fürth

Hoffenheim en Greuther Fürth treffen elkaar in de 30e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hoffenheim en Greuther Fürth in de Bundesliga vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hoffenheim. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Hoffenheim favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Greuther Fürth slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hoffenheim 2
Winst Greuther Fürth 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hoffenheim op een 7e positie staat, terwijl we Greuther Fürth terugvinden op de 18e plaats.