Nabeschouwing Augsburg - Arminia Bielefeld (1-1) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zondag 17 oktober 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Arminia Bielefeld (1-1)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Augsburg en Arminia Bielefeld geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Oxford, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. DSC Arminia Bielefeld kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Laursen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Augsburg - Arminia Bielefeld 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt R. Oxford met assist van D. Caligiuri FC Augsburg 1-0
27' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
46' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel A. Schopf voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
46' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel E. Fernandes voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
50' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Vargas FC Augsburg
64' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Klos voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
67' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor R. Vargas FC Augsburg
67' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor A. Zeqiri FC Augsburg
74' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor A. Hahn FC Augsburg
77' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt J. Laursen DSC Arminia Bielefeld 1-1
78' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Morávek Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Morávek FC Augsburg
78' Wissel FC Augsburg Wissel Iago voor M. Pedersen FC Augsburg
85' Wissel FC Augsburg Wissel N. Sarenren-Bazee voor D. Caligiuri FC Augsburg
85' Wissel FC Augsburg Wissel A. Finnbogason voor A. Hahn FC Augsburg
86' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor S. Cordova FC Augsburg
88' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel S. Kapino voor R. Hack DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Arminia Bielefeld
Opstellingen Augsburg - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Augsburg en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.