Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Mainz 05 (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 25 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Mainz 05 (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door F. Wirtz, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bayer Leverkusen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bayer Leverkusen - Mainz 05 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Tah Bayer 04 Leverkusen
44' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
44' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Lucoqui FSV Mainz 05
61' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Adli voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
62' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt F. Wirtz met assist van J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen 1-0
65' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Adli Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Adli Bayer 04 Leverkusen
66' Wissel FSV Mainz 05 Wissel M. Ingvartsen voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
66' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Stach voor L. Barreiro FSV Mainz 05
66' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Hincapie voor O. Kossounou Bayer 04 Leverkusen
69' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Stach FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Lee Jae-Sung voor D. Kohr FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Stoger voor J. Boetius FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Caricol voor A. Lucoqui FSV Mainz 05
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
83' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Bakker Bayer 04 Leverkusen
86' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Lee Jae-Sung FSV Mainz 05
91' Wissel FSV Mainz 05 Wissel P. Nebel voor S. Bell FSV Mainz 05
93' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Mainz 05
Opstellingen Bayer Leverkusen - Mainz 05
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.