Nabeschouwing Freiburg - Arminia Bielefeld (2-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zaterdag 8 januari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Arminia Bielefeld (2-2)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Freiburg en Arminia Bielefeld geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Haberer, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jeong Woo-Yeong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist DSC Arminia Bielefeld de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Okugawa.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor DSC Arminia Bielefeld nadat B. Lasme in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Freiburg - Arminia Bielefeld 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Haberer SC Freiburg 1-0
46' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Jeong Woo-Yeong met assist van C. Gunter SC Freiburg 2-0
53' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor K. Schlotterbeck SC Freiburg
60' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt M. Okugawa met assist van J. Serra DSC Arminia Bielefeld 2-1
63' Wissel SC Freiburg Wissel M. Eggestein voor J. Haberer SC Freiburg
66' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
66' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor F. Kruger DSC Arminia Bielefeld
69' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor R. Hack DSC Arminia Bielefeld
70' Wissel SC Freiburg Wissel M. Gulde voor K. Schlotterbeck SC Freiburg
70' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor R. Sallai SC Freiburg
76' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor M. Gulde SC Freiburg
82' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Ramos voor J. Nilsson DSC Arminia Bielefeld
82' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Castro voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
85' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel J. Laursen voor A. Pieper DSC Arminia Bielefeld
87' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt B. Lasme met assist van R. Hack DSC Arminia Bielefeld 2-2
88' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Arminia Bielefeld
Opstellingen Freiburg - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Freiburg en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach José Paolo Guerrero González
Coach Frank Kramer
Voorbeschouwing Freiburg - Arminia Bielefeld

Freiburg en Arminia Bielefeld treffen elkaar in de 18e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Arminia Bielefeld in de Bundesliga vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Freiburg als Arminia Bielefeld wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Freiburg 1
Winst Arminia Bielefeld 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 3e positie staat, terwijl we Arminia Bielefeld terugvinden op de 17e plaats.