Nabeschouwing Freiburg - Bochum (3-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zaterdag 16 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bochum. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Bochum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Bochum (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Bochum is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 3-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Freiburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Kubler. SC Freiburg vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Sallai op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van SC Freiburg, waarmee R. Sallai zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 68e minuut werd K. Stafylidis van VfL Bochum 1848 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor VfL Bochum 1848 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 70e minuut werd T. Reis van VfL Bochum 1848 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor VfL Bochum 1848 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Freiburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Freiburg - Bochum 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Bochum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Kubler met assist van N. Hofler SC Freiburg 1-0
16' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt R. Sallai met assist van Jeong Woo-Yeong SC Freiburg 2-0
46' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel D. Blum voor T. Asano VfL Bochum 1848
46' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Zoller voor M. Pantovic VfL Bochum 1848
46' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel E. Rexhbecaj voor D. T. Soares VfL Bochum 1848
53' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt R. Sallai met assist van Jeong Woo-Yeong SC Freiburg 3-0
65' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor N. Petersen SC Freiburg
65' Wissel SC Freiburg Wissel J. Schmid voor L. Kubler SC Freiburg
65' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
66' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel J. Locadia voor S. Polter VfL Bochum 1848
66' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel P. Osterhage voor E. Lowen VfL Bochum 1848
68' Rode kaart VfL Bochum 1848 Rode kaart voor K. Stafylidis VfL Bochum 1848
70' Rode kaart VfL Bochum 1848 Rode kaart voor T. Reis VfL Bochum 1848
73' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor R. Sallai SC Freiburg
81' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor N. Hofler SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Bochum
Opstellingen Freiburg - Bochum
De opstellingen van Freiburg en Bochum zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bochum zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Christian Streich
Coach Thomas Reis
Voorbeschouwing Freiburg - Bochum

Freiburg en Bochum treffen elkaar in de 30e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Bochum in de Bundesliga vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bochum. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Freiburg als Bochum wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Freiburg 1
Winst Bochum 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 5e positie staat, terwijl we Bochum terugvinden op de 12e plaats.