Nabeschouwing Greuther Fürth - Augsburg (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2021/2022 neemt Greuther Fürth het zaterdag 18 december 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ronhof Thomas Sommer in Fürth.

Via de Greuther Fürth - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greuther Fürth - Augsburg (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Greuther Fürth en Augsburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Greuther Fürth en Augsburg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Augsburg kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sascha Stegemann niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Greuther Fürth - Augsburg
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
3
14
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
106
88
Gevaarlijke aanvallen
49
52
Passes
346
381
Overtredingen
8
13
Buitenspel
1
1
Corners
6
5
Wissels
2
4
LIVE Greuther Fürth - Augsburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greuther Fürth - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor D. Caligiuri FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel R. Vargas voor M. Pedersen FC Augsburg
59' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor A. Hahn FC Augsburg
59' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor A. Zeqiri FC Augsburg
64' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Oxford FC Augsburg
71' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Dudziak voor T. Tillman SpVgg Greuther Fürth
73' Wissel FC Augsburg Wissel N. Sarenren-Bazee voor D. Caligiuri FC Augsburg
77' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor J. Willems SpVgg Greuther Fürth
83' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel D. Abiama voor B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth
84' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Iago FC Augsburg
90' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor D. Abiama SpVgg Greuther Fürth
Video hoogtepunten en samenvatting Greuther Fürth - Augsburg
Opstellingen Greuther Fürth - Augsburg
De opstellingen van Greuther Fürth en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Greuther Fürth gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Stefan Leitl
Wissels Greuther Fürth
# Speler Pos.
25 Leon Valentin Schaffran K
2 Simon Asta V
27 Gian-Luca Itter V
8 Nils Seufert M
14 Hans Nunoo Sarpei M
28 Jeremy Dudziak M
37 Julian Green M
19 Cédric Itten A
11 Dickson Abiama A
Formatie 4-4-2
Coach Markus Weinzierl
Voorbeschouwing Greuther Fürth - Augsburg

Greuther Fürth en Augsburg treffen elkaar in de 17e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Greuther Fürth en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 18 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Augsburg. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Augsburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Greuther Fürth te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Greuther Fürth. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Greuther Fürth 0
Winst Augsburg 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Greuther Fürth op een 18e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Greuther Fürth - Augsburg Opstelling Greuther Fürth Opstelling Augsburg Live Greuther Fürth - Augsburg Live Greuther Fürth - Augsburg kijken Greuther Fürth - Augsburg kijken Live Greuther Fürth - Augsburg stream Greuther Fürth - Augsburg Fox Sports Nabeschouwing Greuther Fürth - Augsburg Uitslag Greuther Fürth - Augsburg Statistieken Greuther Fürth - Augsburg Bundesliga 2021/2022 Greuther Fürth - Augsburg wedden Greuther Fürth - Augsburg gokken Greuther Fürth - Augsburg Unibet