Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Hoffenheim (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Arminia Bielefeld het zaterdag 18 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Hoffenheim (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Arminia Bielefeld en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Arminia Bielefeld en Hoffenheim gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Hoffenheim kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Patrick Ittrich niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Arminia Bielefeld - Hoffenheim 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
56' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Skov voor J. Bruun Larsen TSG Hoffenheim
57' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor I. Bebou TSG Hoffenheim
59' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
68' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor B. Lasme DSC Arminia Bielefeld
71' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
74' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel J. Serra voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
74' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel L. Czyborra voor J. Laursen DSC Arminia Bielefeld
82' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel A. Andrade voor L. Czyborra DSC Arminia Bielefeld
86' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor A. Kramaric TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Hoffenheim
Opstellingen Arminia Bielefeld - Hoffenheim
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arminia Bielefeld - Hoffenheim

Arminia Bielefeld en Hoffenheim treffen elkaar in de 5e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arminia Bielefeld en Hoffenheim in de Bundesliga vond plaats op 15 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Hoffenheim favoriet. 2 keer wist de ploeg van Arminia Bielefeld te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arminia Bielefeld. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arminia Bielefeld 0
Winst Hoffenheim 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arminia Bielefeld op een 15e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 10e plaats.