Nabeschouwing Augsburg - Bayern München (2-3) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Augsburg het zaterdag 27 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Bayern München (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Aleksandar Pavlović, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alphonso Davies op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist FC Augsburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Ermedin Demirovic.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat Harry Kane  de 1-3 wist te scoren. FC Augsburg kreeg een penalty toegewezen in de 88e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Sven Michel die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-3 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 94e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van FC Augsburg speler Ermedin Demirovic.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christian Dingert bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Augsburg - Bayern München 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Matthijs de Ligt FC Bayern München
12' VAR: Afgekeurd doelpunt Elvis Rexhbeçaj Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
19' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Kevin Mbabu FC Augsburg
23' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Aleksandar Pavlović FC Bayern München 0-1
26' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Kingsley Coman FC Bayern München
50' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Alphonso Davies met assist van Leon Goretzka FC Bayern München 0-2
52' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Ermedin Demirovic met assist van Kevin Mbabu FC Augsburg 1-2
58' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane  FC Bayern München 1-3
62' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Engels voor Fredrik Jensen FC Augsburg
62' Wissel FC Augsburg Wissel Dion Drena Beljo voor Phillip Tietz FC Augsburg
62' Wissel FC Augsburg Wissel Mads Pedersen voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
67' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Aleksandar Pavlović FC Bayern München
69' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Iago FC Augsburg
75' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Iago FC Augsburg
80' Wissel FC Augsburg Wissel Sven Michel voor Rubén Vargas FC Augsburg
80' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Leroy Sané FC Bayern München
87' Felix Uduokhai FC Augsburg
88' Penalty gemist FC Augsburg Penalty gemist Sven Michel Sven Michel FC Augsburg
89' Wissel FC Bayern München Wissel Eric Maxim Choupo-Moting voor Leroy Sané FC Bayern München
89' Wissel FC Bayern München Wissel Thomas Müller voor Jamal Musiala FC Bayern München
94' Penalty FC Augsburg Penalty Ermedin Demirovic FC Augsburg 2-3
96' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Raphaël Guerreiro FC Bayern München
97' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Leon Goretzka FC Bayern München
98' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Manuel Neuer FC Bayern München
97' Wissel FC Bayern München Wissel Lovro Zvonarek voor Aleksandar Pavlović FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Bayern München
Opstellingen Augsburg - Bayern München
De opstellingen van Augsburg en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.