Nabeschouwing Augsburg - Heidenheim (1-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Augsburg het zaterdag 9 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Heidenheim (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Heidenheim is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 1-0 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Jeffrey Gouweleeuw, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Augsburg.

LIVE Augsburg - Heidenheim 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Jeffrey Gouweleeuw met assist van Arne Maier FC Augsburg 1-0
27' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Kevin Mbabu FC Augsburg
46' Wissel Heidenheim Wissel Norman Theuerkauf voor Marvin Pieringer Heidenheim
60' Wissel FC Augsburg Wissel Elvis Rexhbeçaj voor Arne Maier FC Augsburg
69' Wissel Heidenheim Wissel Marnon Busch voor Haktab Omar Traore Heidenheim
69' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Nikola Dovedan Heidenheim
73' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Engels voor Rubén Vargas FC Augsburg
73' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Benedikt Gimber Heidenheim
78' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
78' Wissel Heidenheim Wissel Stefan Schimmer voor Jonas Föhrenbach Heidenheim
89' Wissel FC Augsburg Wissel Maximilian Bauer voor Fredrik Jensen FC Augsburg
89' Wissel FC Augsburg Wissel Dion Drena Beljo voor Phillip Tietz FC Augsburg
94' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Florian Pick Heidenheim
94' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Norman Theuerkauf Heidenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Heidenheim
Opstellingen Augsburg - Heidenheim
De opstellingen van Augsburg en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Jess Thorup
Formatie 4-1-3-2
Coach Frank Schmidt
Voorbeschouwing Augsburg - Heidenheim

Augsburg en Heidenheim treffen elkaar in de 25e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Heidenheim in de Bundesliga vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Augsburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Augsburg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Heidenheim slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Augsburg 1
Winst Heidenheim 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 10e positie staat, terwijl we Heidenheim terugvinden op de 11e plaats.