Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (5-0) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bayer Leverkusen het zondag 14 april 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (5-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. Victor Boniface  maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bayer 04 Leverkusen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Granit Xhaka  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee Florian Wirtz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bayer 04 Leverkusen geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Florian Wirtz. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Bayer 04 Leverkusen. Deze werd gescoord door Florian Wirtz in de 90e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harm Osmers bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Werder Bremen 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen
25' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty Victor Boniface  Bayer 04 Leverkusen 1-0
31' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Florian Wirtz voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
47' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
47' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Piero Hincapié Bayer 04 Leverkusen
60' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Granit Xhaka  met assist van Victor Boniface  Bayer 04 Leverkusen 2-0
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jeremie Frimpong voor Nathan Tella Bayer 04 Leverkusen
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Patrik Schick voor Victor Boniface  Bayer 04 Leverkusen
68' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Florian Wirtz met assist van Robert Andrich Bayer 04 Leverkusen 3-0
69' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki  voor Nick Woltemade Werder Bremen
69' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Felix Agu Werder Bremen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Alejandro Grimaldo voor Piero Hincapié Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Werder Bremen Wissel Isak Hansen-Aarøen voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Exequiel Palacios voor Granit Xhaka  Bayer 04 Leverkusen
83' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Florian Wirtz met assist van Exequiel Palacios Bayer 04 Leverkusen 4-0
90' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Florian Wirtz met assist van Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Werder Bremen
Opstellingen Bayer Leverkusen - Werder Bremen
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.