Nabeschouwing Bayern München - Darmstadt 98 (8-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bayern München het zaterdag 28 oktober 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Darmstadt 98. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Darmstadt 98 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Darmstadt 98 (8-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Darmstadt 98 is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 8-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Joshua Kimmich in de 4e minuut, waardoor FC Bayern München met een man minder kwam te staan. In de 21e minuut moest Klaus Gjasula van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin Petersen een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Darmstadt 98 verder met een speler minder. In de 41e minuut moest Darmstadt 98 verder met een man minder nadat Matej Maglica een rode kaart had gekregen.

In de 51e minuut van de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via Harry Kane waardoor FC Bayern München op een 1-0 voorsprong kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Leroy Sané de voorsprong door in de 56e minuut de 2-0 te scoren voor FC Bayern München. De derde treffer van FC Bayern München viel in de 60e minuut en kwam van de schoen van Jamal Musiala. In de 64e minuut scoorde FC Bayern München voor de vierde keer via Leroy Sané die daarmee voor de 4-0 zorgde. De vijfde goal van FC Bayern München viel in de 69e minuut en werd gemaakt door Harry Kane. Een monsterscore voor FC Bayern München leek hiermee in de maak. Even daarna in de 71e minuut werd opnieuw een doelpunt gemaakt door FC Bayern München. Dit keer kwam het doelpunt op naam te staan van Thomas Müller die daarmee de stand op 6-0 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Petersen en eindigde de wedstrijd dus met een 8-0 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Darmstadt 98 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Darmstadt 98 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Rode kaart FC Bayern München Rode kaart voor Joshua Kimmich FC Bayern München
7' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Thomas Tuchel FC Bayern München
20' VAR: Afgekeurd doelpunt Leroy Sané Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Leroy Sané FC Bayern München
21' Rode kaart Darmstadt 98 Rode kaart voor Klaus Gjasula Darmstadt 98
21' Klaus Gjasula Darmstadt 98
38' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Matthijs de Ligt FC Bayern München
41' Rode kaart Darmstadt 98 Rode kaart voor Matej Maglica Darmstadt 98
47' Wissel Darmstadt 98 Wissel Christoph Zimmermann voor Luca Pfeiffer Darmstadt 98
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Mathias Honsak voor Fabian Schnellhardt Darmstadt 98
49' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Matthias Bader Darmstadt 98
51' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane met assist van Noussair Mazraoui FC Bayern München 1-0
56' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Leroy Sané met assist van Konrad Laimer FC Bayern München 2-0
60' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Jamal Musiala met assist van Harry Kane FC Bayern München 3-0
62' Wissel Darmstadt 98 Wissel Bartol Franjić voor Marvin Mehlem Darmstadt 98
62' Wissel Darmstadt 98 Wissel Emir Karić voor Tobias Kempe Darmstadt 98
64' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Leroy Sané met assist van Kingsley Coman FC Bayern München 4-0
65' Wissel FC Bayern München Wissel Thomas Müller voor Kingsley Coman FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel Frans Krätzig voor Alphonso Davies FC Bayern München
69' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Fabian Nürnberger Darmstadt 98
69' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane met assist van Thomas Müller FC Bayern München 5-0
71' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Thomas Müller met assist van Noussair Mazraoui FC Bayern München 6-0
72' Wissel Darmstadt 98 Wissel Thomas Isherwood voor Christoph Klarer Darmstadt 98
76' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Jamal Musiala met assist van Thomas Müller FC Bayern München 7-0
77' Wissel FC Bayern München Wissel Eric Maxim Choupo-Moting voor Jamal Musiala FC Bayern München
77' Wissel FC Bayern München Wissel Aleksandar Pavlović voor Matthijs de Ligt FC Bayern München
77' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Konrad Laimer FC Bayern München
88' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane met assist van Leroy Sané FC Bayern München 8-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Darmstadt 98
Opstellingen Bayern München - Darmstadt 98
De opstellingen van Bayern München en Darmstadt 98 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Darmstadt 98 zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Thomas Tuchel
Basiselftal Bayern München
1 Manuel Neuer K
3 Min-Jae Kim V