Nabeschouwing Bochum - Augsburg (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bochum het zaterdag 3 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Augsburg (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Bochum en Augsburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Moritz Broschinski, waarmee VfL Bochum 1848 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Ermedin Demirovic in de 91e minuut zorgde er even later voor dat FC Augsburg weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bochum - Augsburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Moritz Broschinski VfL Bochum 1848 1-0
44' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Moritz Broschinski VfL Bochum 1848
49' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Tim Oermann VfL Bochum 1848
60' Wissel FC Augsburg Wissel Pep Biel voor Phillip Tietz FC Augsburg
68' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Engels voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
68' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Moritz-Broni Kwarteng voor Christopher Antwi-Adjei VfL Bochum 1848
68' Wissel FC Augsburg Wissel Sven Michel voor Fredrik Jensen FC Augsburg
68' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Keven Schlotterbeck voor Kevin Stöger VfL Bochum 1848
70' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Kristijan Jakic FC Augsburg
76' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Patrick Osterhage VfL Bochum 1848
79' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Maximilian Wittek voor Moritz Broschinski VfL Bochum 1848
81' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Kristijan Jakic FC Augsburg
81' Wissel FC Augsburg Wissel Mads Pedersen voor Rubén Vargas FC Augsburg
93' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Philipp Hofmann voor Matúš Bero VfL Bochum 1848
91' Penalty FC Augsburg Penalty Ermedin Demirovic FC Augsburg 1-1
90' Arne Maier FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Augsburg
Opstellingen Bochum - Augsburg
De opstellingen van Bochum en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.