Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hertha BSC (2-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 12 maart 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hertha BSC (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Florian Badstübner geëindigd in een 2-0 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. A. Plea maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Borussia Mönchengladbach vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ginter op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Hertha BSC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty A. Plea Borussia Mönchengladbach 1-0
46' Wissel Hertha BSC Wissel S. Serdar voor S. Ascacibar Hertha BSC
56' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Ginter Borussia Mönchengladbach
59' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Ginter met assist van L. Netz Borussia Mönchengladbach 2-0
60' Wissel Hertha BSC Wissel A. Kade voor P. Pekarik Hertha BSC
65' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel C. Kramer voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
75' Wissel Hertha BSC Wissel M. Richter voor V. Darida Hertha BSC
75' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ekkelenkamp voor D. Selke Hertha BSC
78' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel S. Lainer voor L. Netz Borussia Mönchengladbach
81' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor J. Scally Borussia Mönchengladbach
89' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
89' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Stindl voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Hertha BSC
Opstellingen Borussia M'gladbach - Hertha BSC
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Borussia M'gladbach - Hertha BSC

Borussia M'gladbach en Hertha BSC treffen elkaar in de 26e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florian Badstübner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Borussia M'gladbach en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Borussia M'gladbach favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Hertha BSC slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Borussia M'gladbach 12
Winst Hertha BSC 8
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Borussia M'gladbach op een 13e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 17e plaats.