Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Köln (1-3) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 16 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Köln (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Köln is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 1-3 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Köln kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Modeste. FC Köln vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kainz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van FC Köln, waarmee D. Ljubicic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed B. Embolo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Borussia Mönchengladbach werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Borussia Mönchengladbach echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Köln.

LIVE Borussia M'gladbach - Köln 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van F. Kainz FC Köln 0-1
20' Doelpunt FC Köln Doelpunt F. Kainz met assist van M. Uth FC Köln 0-2
34' Doelpunt FC Köln Doelpunt D. Ljubicic met assist van M. Uth FC Köln 0-3
38' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Scally voor M. Ginter Borussia Mönchengladbach
45' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel C. Kramer voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Netz voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
61' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor F. Kainz FC Köln
65' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
69' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Hector FC Köln
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
72' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor T. Hubers FC Köln
75' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Stindl voor L. Benes Borussia Mönchengladbach
80' Wissel FC Köln Wissel B. Schmitz voor K. Ehizibue FC Köln
80' Wissel FC Köln Wissel O. Duda voor M. Uth FC Köln
80' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor D. Ljubicic FC Köln
85' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt B. Embolo met assist van J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 1-3
86' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor N. Elvedi Borussia Mönchengladbach
92' Wissel FC Köln Wissel T. Lemperle voor A. Modeste FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Köln
Opstellingen Borussia M'gladbach - Köln
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.