Nabeschouwing Darmstadt 98 - Bochum (1-2) || Bundesliga 2023/2024

Vrijdag 3 november 2023 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Darmstadt 98 het vrijdag 3 november 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bochum. De wedstrijd wordt gespeeld in Merck-Stadion am Böllenfalltor in Darmstadt.

Via de Darmstadt 98 - Bochum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Darmstadt 98 - Bochum (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Darmstadt 98 en Bochum is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bochum. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Takuma Asano, waarmee VfL Bochum 1848 met 0-1 de leiding nam. Darmstadt 98 kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fabian Nürnberger, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette Takuma Asano zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VfL Bochum 1848 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 69e minuut werd Fabian Holland van Darmstadt 98 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Darmstadt 98 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Fritz, waardoor Bochum dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Darmstadt 98 - Bochum 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Darmstadt 98 - Bochum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Takuma Asano VfL Bochum 1848 0-1
42' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Anthony Losilla VfL Bochum 1848
43' Doelpunt Darmstadt 98 Doelpunt Fabian Nürnberger met assist van Luca Pfeiffer Darmstadt 98 1-1
54' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Takuma Asano met assist van Philipp Hofmann VfL Bochum 1848 1-2
58' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Moritz-Broni Kwarteng voor Moritz Broschinski VfL Bochum 1848
64' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Noah Loosli voor Kevin Stöger VfL Bochum 1848
66' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Cristian Gamboa Darmstadt 98
66' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Christoph Klarer VfL Bochum 1848
67' Wissel Darmstadt 98 Wissel Oscar Vilhelmsson voor Tobias Kempe Darmstadt 98
68' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Keven Schlotterbeck VfL Bochum 1848
69' Rode kaart Darmstadt 98 Rode kaart voor Fabian Holland Darmstadt 98
72' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Torsten Lieberknecht Darmstadt 98
76' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Gonçalo Paciência voor Philipp Hofmann VfL Bochum 1848
77' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Tim Oermann voor Anthony Losilla VfL Bochum 1848
77' Wissel Darmstadt 98 Wissel Filip Stojilković voor Matthias Bader Darmstadt 98
87' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Moritz-Broni Kwarteng VfL Bochum 1848
88' Wissel Darmstadt 98 Wissel Fraser Hornby voor Luca Pfeiffer Darmstadt 98
88' Wissel Darmstadt 98 Wissel Clemens Riedel voor Marvin Mehlem Darmstadt 98
94' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Gonçalo Paciência VfL Bochum 1848
94' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Tim Skarke Darmstadt 98
Video hoogtepunten en samenvatting Darmstadt 98 - Bochum
Opstellingen Darmstadt 98 - Bochum
De opstellingen van Darmstadt 98 en Bochum zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Darmstadt 98 gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bochum zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Torsten Lieberknecht
Voorbeschouwing Darmstadt 98 - Bochum

Darmstadt 98 en Bochum treffen elkaar in de 10e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Darmstadt 98 en Bochum elkaar treffen in de Bundesliga.

Winst Darmstadt 98 0
Winst Bochum 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Darmstadt 98 op een 14e positie staat, terwijl we Bochum terugvinden op de 16e plaats.