Nabeschouwing Darmstadt 98 - Freiburg (0-1) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Darmstadt 98 het zondag 14 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Merck-Stadion am Böllenfalltor in Darmstadt.

Via de Darmstadt 98 - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Darmstadt 98 - Freiburg (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Darmstadt 98 en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 0-1 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Ritsu Doan, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Darmstadt 98 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Freiburg.

LIVE Darmstadt 98 - Freiburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Darmstadt 98 - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Roland Sallai SC Freiburg
36' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Ritsu Doan met assist van Michael Gregoritsch SC Freiburg 0-1
46' Wissel SC Freiburg Wissel Merlin Röhl voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
68' Wissel Darmstadt 98 Wissel Luca Pfeiffer voor Tobias Kempe Darmstadt 98
68' Wissel Darmstadt 98 Wissel Mathias Honsak voor Oscar Vilhelmsson Darmstadt 98
71' Wissel SC Freiburg Wissel Jordy Makengo voor Roland Sallai SC Freiburg
72' Wissel SC Freiburg Wissel Florent Muslija voor Christian Günter  SC Freiburg
73' Wissel Darmstadt 98 Wissel Gerrit Holtmann voor Matthias Bader Darmstadt 98
81' Wissel Darmstadt 98 Wissel Fabian Schnellhardt voor Emir Karic Darmstadt 98
81' Wissel Darmstadt 98 Wissel F. Torsiello voor Fabian Holland  Darmstadt 98
89' Wissel SC Freiburg Wissel Maximilian Breunig voor Michael Gregoritsch SC Freiburg
92' Wissel SC Freiburg Wissel Kiliann Sildillia voor Ritsu Doan SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Darmstadt 98 - Freiburg
Opstellingen Darmstadt 98 - Freiburg
De opstellingen van Darmstadt 98 en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Darmstadt 98 gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.