Nabeschouwing Freiburg - Borussia M'gladbach (3-3) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Freiburg het zaterdag 4 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Borussia M'gladbach (3-3)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Freiburg en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Lucas Höler, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jordan Siebatcheu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette Alassane Pléa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam.

Borussia Mönchengladbach kreeg een penalty toegewezen in de 37e minuut, die werd genomen door Maximilian Eggestein. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. In de 39e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Borussia Mönchengladbach speler Julian Weigl. SC Freiburg verkleinde in de 70e minuut de achterstand doordat Noah Weißhaupt de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Vincenzo Grifo SC Freiburg weer op 3-3 zette in de 96e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Freiburg - Borussia M'gladbach 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Lucas Höler met assist van Merlin Röhl SC Freiburg 1-0
25' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Jordan Siebatcheu met assist van Luca Netz Borussia Mönchengladbach 1-1
29' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Alassane Pléa met assist van Julian Weigl Borussia Mönchengladbach 1-2
37' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Philipp Lienhart SC Freiburg
37' Penalty gemist Borussia Mönchengladbach Penalty gemist Maximilian Eggestein Borussia Mönchengladbach
37' Jordan Siebatcheu Borussia Mönchengladbach
38' Franck Honorat Borussia Mönchengladbach
39' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty Julian Weigl Borussia Mönchengladbach 1-3
43' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Robin Hack voor Jordan Siebatcheu Borussia Mönchengladbach
46' Wissel SC Freiburg Wissel Jordy Makengo voor Lukas Kübler SC Freiburg
50' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Matthias Ginter SC Freiburg
59' Wissel SC Freiburg Wissel Noah Weißhaupt voor Ritsu Doan SC Freiburg
59' Wissel SC Freiburg Wissel Michael Gregoritsch voor Merlin Röhl SC Freiburg
70' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Noah Weißhaupt met assist van Lucas Höler SC Freiburg 2-3
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Marvin Friedrich voor Nathan NGoumou Borussia Mönchengladbach
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Tomáš Čvančara voor Alassane Pléa Borussia Mönchengladbach
79' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Luca Netz Borussia Mönchengladbach
80' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Fabio Chiarodia voor Luca Netz Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Christoph Kramer voor Franck Honorat Borussia Mönchengladbach
91' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Julian Weigl Borussia Mönchengladbach
96' Penalty SC Freiburg Penalty Vincenzo Grifo SC Freiburg 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Borussia M'gladbach
Opstellingen Freiburg - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Freiburg en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.