Nabeschouwing Freiburg - Darmstadt 98 (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Freiburg het zaterdag 25 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Darmstadt 98. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Darmstadt 98 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Darmstadt 98 (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Freiburg en Darmstadt 98 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Mathias Honsak, waarmee Darmstadt 98 met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Lucas Höler, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Freiburg - Darmstadt 98 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Darmstadt 98 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Darmstadt 98 Doelpunt Mathias Honsak met assist van Marvin Mehlem Darmstadt 98 0-1
35' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Lucas Höler met assist van Matthias Ginter SC Freiburg 1-1
58' Wissel Darmstadt 98 Wissel Bartol Franjić voor Christoph Zimmermann Darmstadt 98
74' Wissel Darmstadt 98 Wissel Oscar Vilhelmsson voor Aaron Seydel Darmstadt 98
74' Wissel Darmstadt 98 Wissel Emir Karić voor Tim Skarke Darmstadt 98
75' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Noah Weißhaupt SC Freiburg
82' Wissel SC Freiburg Wissel Kiliann Sildillia voor Ritsu Doan SC Freiburg
82' Wissel SC Freiburg Wissel Jordy Makengo voor Manuel Gulde SC Freiburg
92' Wissel SC Freiburg Wissel Chukwubuike Adamu voor Lucas Höler SC Freiburg
94' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Nicolas Höfler SC Freiburg
92' Wissel Darmstadt 98 Wissel Klaus Gjasula voor Marvin Mehlem Darmstadt 98
92' Wissel Darmstadt 98 Wissel Luca Pfeiffer voor Mathias Honsak Darmstadt 98
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Darmstadt 98
Opstellingen Freiburg - Darmstadt 98
De opstellingen van Freiburg en Darmstadt 98 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Darmstadt 98 zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.