Nabeschouwing Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt (1-2) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 19:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Greuther Fürth het zondag 7 november 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ronhof Thomas Sommer in Fürth.

Via de Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Greuther Fürth en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door S. Rode, waarmee Eintracht Frankfurt met 0-1 de leiding nam. SpVgg Greuther Fürth kwam in de 92e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Itten, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette R. Borre zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Eintracht Frankfurt de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Eintracht Frankfurt dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor H. N. Sarpei SpVgg Greuther Fürth
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel A. Toure voor E. Durm Eintracht Frankfurt
65' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor M. Christiansen SpVgg Greuther Fürth
71' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel R. Ache voor J. Lindstrom Eintracht Frankfurt
72' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Rode voor D. Sow Eintracht Frankfurt
73' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel T. Tillman voor J. Green SpVgg Greuther Fürth
75' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt S. Rode met assist van D. Kamada Eintracht Frankfurt 0-1
76' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel L. Itter voor J. Willems SpVgg Greuther Fürth
83' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Fein voor P. Seguin SpVgg Greuther Fürth
87' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth
88' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor S. Griesbeck SpVgg Greuther Fürth
89' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor K. Jakic Eintracht Frankfurt
89' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Ilsanker voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
90' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel T. Chandler voor A. Toure Eintracht Frankfurt
92' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt C. Itten SpVgg Greuther Fürth 1-1
94' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt R. Borre met assist van O. NDicka Eintracht Frankfurt 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Greuther Fürth en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Greuther Fürth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.