Nabeschouwing Heidenheim - Bayer Leverkusen (1-2) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Heidenheim het zaterdag 17 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim an der Brenz.

Via de Heidenheim - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Bayer Leverkusen (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Heidenheim en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Jeremie Frimpong, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 0-1 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Amine Adli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Heidenheim de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Tim Kleindienst. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Heidenheim kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Heidenheim - Bayer Leverkusen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Jonas Föhrenbach Heidenheim
32' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Benedikt Gimber Heidenheim
47' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Jeremie Frimpong met assist van Amine Adli Bayer 04 Leverkusen 0-1
46' Wissel Heidenheim Wissel Nikola Dovedan voor Adrian Beck Heidenheim
63' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Jan Schöppner Heidenheim
74' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Borja Iglesias voor Patrik Schick Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
76' Wissel Heidenheim Wissel Marnon Busch voor Eren Dinkçi Heidenheim
81' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Amine Adli met assist van Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen 0-2
82' Wissel Heidenheim Wissel Marvin Pieringer voor Benedikt Gimber Heidenheim
86' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Tim Kleindienst met assist van Nikola Dovedan Heidenheim 1-2
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nathan Tella voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jonas Hofmann voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Edmond Tapsoba  voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
92' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Robert Andrich Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Heidenheim - Bayer Leverkusen
Opstellingen Heidenheim - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Heidenheim en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heidenheim gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.