Nabeschouwing Köln - Darmstadt 98 (0-2) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Köln het zaterdag 20 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Darmstadt 98. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Darmstadt 98 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Darmstadt 98 (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Darmstadt 98 is onder leiding van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck geëindigd in een 0-2 overwinning voor Darmstadt 98. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Christoph Klarer, waarmee Darmstadt 98 met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Darmstadt 98 opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Oscar Vilhelmsson die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Darmstadt 98.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Darmstadt 98.

LIVE Köln - Darmstadt 98 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Darmstadt 98 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Wissel Darmstadt 98 Wissel Jannik Müller voor Klaus Gjasula Darmstadt 98
46' Wissel FC Köln Wissel Linton Maina voor Faride Alidou FC Köln
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Mathias Honsak voor Aaron Seydel Darmstadt 98
57' Doelpunt Darmstadt 98 Doelpunt Christoph Klarer Darmstadt 98 0-1
66' Wissel FC Köln Wissel Benno Schmitz voor Florian Kainz   FC Köln
66' Wissel Darmstadt 98 Wissel Denis Huseinbasic voor Eric Martel Darmstadt 98
66' Wissel FC Köln Wissel Gerrit Holtmann voor Tim Skarke FC Köln
66' Wissel FC Köln Wissel Steffen Tigges voor Luca Waldschmidt  FC Köln
80' Wissel FC Köln Wissel Mark Uth voor Jacob Christensen FC Köln
82' Wissel Darmstadt 98 Wissel Christoph Zimmermann voor Tobias Kempe Darmstadt 98
82' Wissel Darmstadt 98 Wissel Emir Karic voor Fabian Nürnberger  Darmstadt 98
88' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Gerrit Holtmann Darmstadt 98
90' Doelpunt Darmstadt 98 Doelpunt Oscar Vilhelmsson Darmstadt 98 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Darmstadt 98
Opstellingen Köln - Darmstadt 98
De opstellingen van Köln en Darmstadt 98 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Darmstadt 98 zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.