Nabeschouwing Mainz 05 - Borussia M'gladbach (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Mainz 05 het zaterdag 2 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Mewa Arena in Mainz.

Via de Mainz 05 - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Borussia M'gladbach (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Mainz 05 en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Jonathan Burkardt, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Nathan NGoumou, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 83e minuut kreeg Dominik Kohr van FSV Mainz 05 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FSV Mainz 05 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mainz 05 - Borussia M'gladbach 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Jonathan Burkardt met assist van Jae-sung Lee FSV Mainz 05 1-0
43' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Nathan NGoumou Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Luca Netz voor Stefan Lainer Borussia Mönchengladbach
50' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Leandro Barreiro FSV Mainz 05
55' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Nathan NGoumou met assist van Florian Neuhaus Borussia Mönchengladbach 1-1
57' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Bo Henriksen FSV Mainz 05
58' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
68' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Karim Onisiwo voor Jae-sung Lee FSV Mainz 05
68' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Tom Krauß voor Brajan Gruda FSV Mainz 05
76' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Marco Richter voor Silvan Widmer FSV Mainz 05
78' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Robin Hack voor Nathan NGoumou Borussia Mönchengladbach
79' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Rocco Reitz voor Florian Neuhaus Borussia Mönchengladbach
81' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Phillipp Mwene FSV Mainz 05
83' Tweede gele kaart FSV Mainz 05 Tweede gele kaart voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
88' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Danny da Costa voor Jonathan Burkardt FSV Mainz 05
90' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Grant-Leon Ranos voor Kouadio Koné Borussia Mönchengladbach
93' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Nadiem Amiri FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Borussia M'gladbach
Opstellingen Mainz 05 - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Mainz 05 en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.