Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Darmstadt 98 (2-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Red Bull Leipzig het zaterdag 9 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Darmstadt 98. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Darmstadt 98 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Darmstadt 98 (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Red Bull Leipzig en Darmstadt 98 is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 2-0 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Thomas Isherwood zette RB Leipzig op een 1-0 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. RB Leipzig vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Christoph Baumgartner op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Red Bull Leipzig.

LIVE Red Bull Leipzig - Darmstadt 98 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Darmstadt 98 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt RB Leipzig Eigen doelpunt Thomas Isherwood RB Leipzig 1-0
7' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Andreas Müller Darmstadt 98
44' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Christoph Klarer Darmstadt 98
46' Wissel RB Leipzig Wissel Christoph Baumgartner voor Eljif Elmas RB Leipzig
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Emir Karić voor Andreas Müller Darmstadt 98
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Sebastian Polter voor Fabio Torsiello Darmstadt 98
50' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt Christoph Baumgartner met assist van Xaver Schlager RB Leipzig 2-0
67' Wissel Darmstadt 98 Wissel Aaron Seydel voor Oscar Vilhelmsson Darmstadt 98
67' Wissel Darmstadt 98 Wissel Mathias Honsak voor Gerrit Holtmann Darmstadt 98
67' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Bartol Franjić Darmstadt 98
70' Wissel RB Leipzig Wissel Dani Olmo voor Loïs Openda RB Leipzig
77' Wissel RB Leipzig Wissel Nicolas Seiwald voor Kevin Kampl RB Leipzig
77' Wissel RB Leipzig Wissel Benjamin Sesko voor Yussuf Poulsen RB Leipzig
84' Wissel Darmstadt 98 Wissel Klaus Gjasula voor Bartol Franjić Darmstadt 98
87' Wissel RB Leipzig Wissel Benjamin Henrichs voor Mohamed Simakan RB Leipzig
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Darmstadt 98
Opstellingen Red Bull Leipzig - Darmstadt 98
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Darmstadt 98 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Darmstadt 98 zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.