Nabeschouwing Union Berlin - Werder Bremen (2-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Union Berlin het zaterdag 16 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Werder Bremen (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 2-1 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Yorbe Vertessen, waarmee FC Union Berlin met 1-0 de leiding nam. FC Union Berlin vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Brenden Aaronson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Werder Bremen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Mitchell Weiser. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Werder Bremen kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Schlager, waardoor Union Berlin dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Berlin - Werder Bremen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Kevin Vogt FC Union Berlin
27' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Robin Gosens FC Union Berlin
30' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Lucas Tousart FC Union Berlin
32' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Senne Lynen Werder Bremen
38' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Mitchell Weiser Werder Bremen
41' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Marvin Ducksch Werder Bremen
50' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt Yorbe Vertessen FC Union Berlin 1-0
52' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt Brenden Aaronson met assist van Yorbe Vertessen FC Union Berlin 2-0
63' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Mitchell Weiser met assist van Marvin Ducksch Werder Bremen 2-1
64' Wissel Werder Bremen Wissel Felix Agu voor Olivier Deman Werder Bremen
64' Wissel Werder Bremen Wissel Leonardo Bittencourt voor Senne Lynen Werder Bremen
68' Wissel FC Union Berlin Wissel Kevin Volland  voor Yorbe Vertessen FC Union Berlin
68' Wissel FC Union Berlin Wissel Benedict Hollerbach voor Mikkel Kaufmann FC Union Berlin
72' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Jens Stage Werder Bremen
76' Wissel Werder Bremen Wissel Skelly Alvero voor Jens Stage Werder Bremen
76' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki voor Justin Njinmah Werder Bremen
78' Wissel FC Union Berlin Wissel Aïssa Laïdouni voor Brenden Aaronson FC Union Berlin
85' Wissel FC Union Berlin Wissel Jérôme Roussillon voor Robin Gosens FC Union Berlin
85' Wissel FC Union Berlin Wissel Alex Kral voor Lucas Tousart FC Union Berlin
86' Wissel Werder Bremen Wissel Naby Keïta  voor Julián Malatini Werder Bremen
90' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Naby Keïta  Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Werder Bremen
Opstellingen Union Berlin - Werder Bremen
De opstellingen van Union Berlin en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.