Nabeschouwing Werder Bremen - Bayer Leverkusen (0-3) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Werder Bremen het zaterdag 25 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Bayer Leverkusen (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Olivier Deman zette Bayer 04 Leverkusen op een 0-1 voorsprong in de 9e minuut van de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jeremie Frimpong op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee Alejandro Grimaldo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Petersen, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Werder Bremen - Bayer Leverkusen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt Olivier Deman Bayer 04 Leverkusen 0-1
14' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
36' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Marco Friedl Werder Bremen
42' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Jeremie Frimpong met assist van Piero Hincapié Bayer 04 Leverkusen 0-2
54' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Olivier Deman Werder Bremen
56' Wissel Werder Bremen Wissel Felix Agu voor Olivier Deman Werder Bremen
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Amine Adli voor Victor Boniface Bayer 04 Leverkusen
72' Wissel Werder Bremen Wissel Justin Njinmah voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
72' Wissel Werder Bremen Wissel Nick Woltemade voor Rafael Borré Werder Bremen
76' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Alejandro Grimaldo met assist van Amine Adli Bayer 04 Leverkusen 0-3
77' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Adam Hlozek voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nathan Tella voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
83' Wissel Werder Bremen Wissel Senne Lynen voor Romano Schmid Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel Niklas Stark voor Anthony Jung Werder Bremen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nadiem Amiri voor Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Gustavo Puerta voor Granit Xhaka  Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Bayer Leverkusen
Opstellingen Werder Bremen - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Werder Bremen en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.