Nabeschouwing Werder Bremen - Union Berlin (2-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Werder Bremen het zaterdag 28 oktober 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Union Berlin (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Robin Knoche zette Werder Bremen op een 1-0 voorsprong in de 38e minuut van de wedstrijd. In de 60e minuut moest Rani Khedira  van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tobias Stieler een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Union Berlin verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Werder Bremen via een goal van Marvin Ducksch in de 75e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Union Berlin 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Eigen doelpunt Werder Bremen Eigen doelpunt Robin Knoche Werder Bremen 1-0
56' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Robin Gosens FC Union Berlin
60' Rode kaart FC Union Berlin Rode kaart voor Rani Khedira  FC Union Berlin
60' Wissel FC Union Berlin Wissel Aïssa Laïdouni voor Brenden Aaronson FC Union Berlin
65' Wissel FC Union Berlin Wissel Alex Kral voor Janik Haberer FC Union Berlin
73' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Jens Stage Werder Bremen
75' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Marvin Ducksch met assist van Miloš Veljković Werder Bremen 2-0
76' Wissel Werder Bremen Wissel Senne Lynen voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
78' Wissel FC Union Berlin Wissel Mikkel Kaufmann voor Kevin Behrens FC Union Berlin
78' Wissel FC Union Berlin Wissel Jérôme Roussillon voor Robin Gosens FC Union Berlin
78' Wissel FC Union Berlin Wissel Benedict Hollerbach voor Sheraldo Becker  FC Union Berlin
80' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Diogo Leite FC Union Berlin
84' Wissel Werder Bremen Wissel Nick Woltemade voor Marvin Ducksch Werder Bremen
85' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Benedict Hollerbach FC Union Berlin
89' Wissel Werder Bremen Wissel Felix Agu voor Olivier Deman Werder Bremen
89' Wissel Werder Bremen Wissel Justin Njinmah voor Romano Schmid Werder Bremen
96' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Aïssa Laïdouni FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Union Berlin
Opstellingen Werder Bremen - Union Berlin
De opstellingen van Werder Bremen en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.