Nabeschouwing Basel - Maccabi Tel Aviv (1-0) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 30 juli 2013 - 19:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Basel het dinsdag 30 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Maccabi Tel Aviv (1-0)

Het Champions League duel tussen Basel en Maccabi Tel Aviv is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 39e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Stocker. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Basel - Maccabi Tel Aviv
1
0
LIVE Basel - Maccabi Tel Aviv 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor S. Yeini Maccabi Tel Aviv
38' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Schär Basel
38' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor B. Itzhaki Maccabi Tel Aviv
39' Doelpunt Basel Doelpunt V. Stocker met assist van M. Diaz Basel
43' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Tibi Maccabi Tel Aviv
62' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel T. Ben Haim voor O. Altman Maccabi Tel Aviv
63' Wissel Basel Wissel T. Xhaka voor M. Diaz Basel
76' Gele kaart Basel Gele kaart voor B. Safari Basel
77' Wissel Basel Wissel R. Bobadilla voor Mohamed El Nenny Basel
83' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel O. Ben Harush voor B. Itzhaki Maccabi Tel Aviv
88' Wissel Basel Wissel S. Andrist voor Mohamed Salah Basel
94' Gele kaart Basel Gele kaart voor A. Ajeti Basel
90' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor G. Alberman Maccabi Tel Aviv
92' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor O. Ben Harush Maccabi Tel Aviv
93' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel M. Lugasi voor E. Zahavi Maccabi Tel Aviv