Nabeschouwing Celtic - Barcelona (0-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 1 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Celtic het dinsdag 1 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Barcelona (0-1)

Het Champions League duel tussen Celtic en Barcelona is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Brown in de 59e minuut, waardoor Celtic met een man minder kwam te staan. In de 76e minuut was het FC Barcelona dat via Fàbregas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Barcelona
LIVE Celtic - Barcelona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Celtic Gele kaart voor M. Lustig Celtic
55' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Fàbregas FC Barcelona
59' Rode kaart Celtic Rode kaart voor S. Brown Celtic
70' Wissel Celtic Wissel B. Kayal voor A. Stokes Celtic
70' Wissel Celtic Wissel J. Forrest voor M. Lustig Celtic
74' Wissel FC Barcelona Wissel A. Sánchez voor Pedro FC Barcelona
75' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
76' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Fàbregas met assist van A. Sánchez FC Barcelona
77' Gele kaart Celtic Gele kaart voor G. Samaras Celtic
78' Wissel FC Barcelona Wissel Tello voor Fàbregas FC Barcelona
85' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Izaguirre Celtic
86' Wissel Celtic Wissel T. Pukki voor K. Commons Celtic
89' Wissel FC Barcelona Wissel A. Song voor Iniesta FC Barcelona
90' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Sánchez FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Barcelona
Opstellingen Celtic - Barcelona

Voorbeschouwing Celtic - Barcelona

Celtic en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Barcelona in de Champions League vond plaats op 7 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 3 keer wist de ploeg van Celtic te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Celtic. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.