Nabeschouwing Chelsea - PSG (2-2) || Champions League 2014/2015

Woensdag 11 maart 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Chelsea het woensdag 11 maart 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Chelsea - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - PSG (2-2)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Chelsea en PSG geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Z. Ibrahimovic in de 31e minuut, waardoor Paris Saint Germain met een man minder kwam te staan. In de 81e minuut was het Chelsea dat via G. Cahill dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. David Luiz dacht na 86 minuten te scoren voor Paris Saint Germain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 96e minuut scoorde Chelsea via E. Hazard, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 114 minuten spelen wist Paris Saint Germain via Thiago Silva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Chelsea - PSG 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Rode kaart Paris Saint Germain Rode kaart voor Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain
33' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Thiago Motta Paris Saint Germain
37' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Oscar Chelsea
40' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor B. Matuidi Paris Saint Germain
46' Wissel Chelsea Wissel Willian voor Oscar Chelsea
52' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Ramires Chelsea
73' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Diego Costa Chelsea
73' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor David Luiz Paris Saint Germain
74' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
81' Doelpunt Chelsea Doelpunt G. Cahill met assist van Diego Costa Chelsea
81' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Lavezzi voor B. Matuidi Paris Saint Germain
82' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Rabiot voor M. Verratti Paris Saint Germain
84' Wissel Chelsea Wissel K. Zouma voor N. Matić Chelsea
86' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt David Luiz met assist van E. Lavezzi Paris Saint Germain
90' Wissel Chelsea Wissel D. Drogba voor Ramires Chelsea
96' Penalty Chelsea Penalty E. Hazard Chelsea
114' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Thiago Silva met assist van Thiago Motta Paris Saint Germain
118' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. van der Wiel voor J. Pastore Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - PSG
Opstellingen Chelsea - PSG
De opstellingen van Chelsea en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Chelsea - PSG

Chelsea en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en PSG in de Champions League vond plaats op 17 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Chelsea als PSG wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.