Nabeschouwing Ekranas - FH (0-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 16 juli 2013 - 19:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Ekranas het dinsdag 16 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen FH. De wedstrijd wordt gespeeld in Aukštaitijos stadionas in Panevėžys.

Via de Ekranas - FH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ekranas - FH (0-1)

Het Champions League duel tussen Ekranas en FH is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FH. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 30e minuut dacht FH op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Vidarsson. Helaas voor FH werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ekranas - FH
LIVE Ekranas - FH 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ekranas - FH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt FH Doelpunt P. Vidarsson FH
31' Gele kaart FH Gele kaart voor J. Jónsson FH
41' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor D. Norvilas Ekranas
42' Gele kaart FH Gele kaart voor S. Tillen FH
46' Wissel Ekranas Wissel A. Buinickij voor D. Norvilas Ekranas
60' Gele kaart FH Gele kaart voor E. Pálsson FH
72' Wissel FH Wissel G. Thórisson voor E. Pálsson FH
76' Wissel Ekranas Wissel I. Kozlovs voor G. Tomkevičius Ekranas
77' Wissel Ekranas Wissel A. Ribokas voor D. Đenić Ekranas
79' Wissel FH Wissel A. Björnsson voor A. Ingason FH
81' Gele kaart FH Gele kaart voor P. Vidarsson FH
89' Wissel FH Wissel I. Óskarsson voor A. Gudnason FH