Nabeschouwing Grasshopper - Lille (0-2) || Champions League 2014/2015

Woensdag 30 juli 2014 - 19:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Grasshopper het woensdag 30 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Grasshopper - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grasshopper - Lille (0-2)

Het Champions League duel tussen Grasshopper en Lille is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht LOSC Lille op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Corchia. Helaas voor LOSC Lille werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het LOSC Lille dat via Ryan Mendes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grasshopper - Lille
LIVE Grasshopper - Lille 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grasshopper - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt S. Corchia met assist van Ryan Mendes LOSC Lille
44' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor V. Salatić Grasshopper
46' Wissel Grasshopper Wissel Kahraba voor S. Grichting Grasshopper
49' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Ryan Mendes met assist van S. Corchia LOSC Lille
61' Wissel Grasshopper Wissel A. Merkel voor N. Sinkala Grasshopper
71' Wissel LOSC Lille Wissel N. Roux voor Ryan Mendes LOSC Lille
74' Wissel Grasshopper Wissel S. Tarashaj voor Y. Ravet Grasshopper
80' Wissel LOSC Lille Wissel S. Meïté voor J. Delaplace LOSC Lille
84' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor S. Tarashaj Grasshopper
85' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor A. Abrashi Grasshopper
94' Wissel LOSC Lille Wissel D. Sidibé voor R. Rodelin LOSC Lille