Nabeschouwing Häcken - KÍ (3-3) (3-4 na strafschoppen) || Champions League 2023/2024

Woensdag 2 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Häcken het woensdag 2 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Gothenburg.

Via de Häcken - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - KÍ (3-3) (3-4 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Häcken en is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een overwinning voor KÍ. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek KÍ het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Häcken - KÍ
Goals
3
3
LIVE Häcken - KÍ 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Häcken - KÍ
Opstellingen Häcken - KÍ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Häcken - KÍ

Häcken en spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Häcken en KÍ in de Champions League vond plaats op 26 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Häcken 0
Winst KÍ 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Häcken - KÍ Opstelling Häcken Opstelling KÍ Live Häcken - KÍ Live Häcken - KÍ kijken Häcken - KÍ kijken Live Häcken - KÍ stream Häcken - KÍ Fox Sports Nabeschouwing Häcken - KÍ Uitslag Häcken - KÍ Statistieken Häcken - KÍ Champions League 2023/2024 Häcken - KÍ wedden Häcken - KÍ gokken Häcken - KÍ Unibet