Nabeschouwing Malmo FF - Juventus (0-2) || Champions League 2014/2015

Woensdag 26 november 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Malmo FF het woensdag 26 november 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Malmo FF - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Juventus (0-2)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en Juventus is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 49e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van Llorente. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Juventus dat via C. Tévez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut kreeg E. Johansson van Malmö FF voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Malmö FF de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

LIVE Malmo FF - Juventus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Juventus Doelpunt Llorente met assist van C. Marchisio Juventus
70' Wissel Malmö FF Wissel P. Cibicki voor I. Thelin Malmö FF
72' Wissel Juventus Wissel Álvaro Morata voor Llorente Juventus
83' Wissel Juventus Wissel R. Pereyra voor C. Marchisio Juventus
85' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Pereyra Juventus
85' Wissel Malmö FF Wissel E. Rakip voor A. Tinnerholm Malmö FF
88' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Tévez met assist van P. Pogba Juventus
88' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor R. Olsen Malmö FF
89' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Johansson Malmö FF
89' Tweede gele kaart Malmö FF Tweede gele kaart voor E. Johansson Malmö FF
90' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Rosenberg Malmö FF
91' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Álvaro Morata Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Juventus
Opstellingen Malmo FF - Juventus

Voorbeschouwing Malmo FF - Juventus

Malmo FF en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Juventus in de Champions League vond plaats op 16 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Malmo FF te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Malmo FF. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.