Nabeschouwing Panathinaikos - Standard Luik (1-2) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 5 augustus 2014 - 20:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Panathinaikos het dinsdag 5 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Apóstolos Nikolaidis (Athína (Athens)) in Athens.

Via de Panathinaikos - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Standard Luik (1-2)

Het Champions League duel tussen Panathinaikos en Standard Luik is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Panathinaikos op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Arslanagic. Helaas voor Panathinaikos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Standard Liège dat via Y. Mbombo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. MPoku dacht na 41 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Panathinaikos - Standard Luik
1
2
LIVE Panathinaikos - Standard Luik 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Panathinaikos Eigen doelpunt D. Arslanagic Panathinaikos
19' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor G. Mujangi Bia Standard Liège
27' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor K. Triandafillopulos Panathinaikos
36' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Mbombo met assist van I. de Camargo Standard Liège
41' Doelpunt Standard Liège Doelpunt P. MPoku met assist van Y. Mbombo Standard Liège
54' Wissel Standard Liège Wissel T. Watt voor M. Carcela Standard Liège
56' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor T. Watt Standard Liège
56' Wissel Panathinaikos Wissel V. Klonaridis voor M. Petrić Panathinaikos
56' Wissel Panathinaikos Wissel N. Karelis voor D. Mendes da Silva Panathinaikos
59' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Ciman Standard Liège
66' Wissel Panathinaikos Wissel A. Dinas voor V. Klonaridis Panathinaikos
71' Wissel Standard Liège Wissel A. Ajdarević voor Y. Mbombo Standard Liège
91' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Zeca Panathinaikos
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Standard Luik
Opstellingen Panathinaikos - Standard Luik

Voorbeschouwing Panathinaikos - Standard Luik

Panathinaikos en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Panathinaikos en Standard Luik in de Champions League vond plaats op 30 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.