Nabeschouwing Real Madrid - Galatasaray (4-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 27 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Real Madrid het woensdag 27 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Galatasaray (4-1)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Galatasaray is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Sergio Ramos in de 26e minuut, waardoor Real Madrid met een man minder kwam te staan. In de 37e minuut was het Real Madrid dat via G. Bale dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. U. Bulut dacht na 38 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Real Madrid via Arbeloa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Real Madrid via Á. di María de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde Isco namens Real Madrid. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Galatasaray
4
1
LIVE Real Madrid - Galatasaray 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Rode kaart Real Madrid Rode kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
28' Wissel Real Madrid Wissel Nacho voor Jesé Rodríguez Real Madrid
36' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Felipe Melo Galatasaray
37' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale Real Madrid
38' Doelpunt Galatasaray Doelpunt U. Bulut met assist van D. Drogba Galatasaray
51' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Arbeloa met assist van Á. di María Real Madrid
55' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Arbeloa Real Madrid
59' Wissel Real Madrid Wissel Xabi Alonso voor Casemiro Real Madrid
63' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Á. di María met assist van Arbeloa Real Madrid
63' Wissel Galatasaray Wissel W. Sneijder voor Bruma Galatasaray
67' Wissel Galatasaray Wissel Riera voor N. Amrabat Galatasaray
74' Wissel Real Madrid Wissel Daniel Carvajal voor Marcelo Real Madrid
80' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco Real Madrid
88' Wissel Galatasaray Wissel C. Gülselam voor Felipe Melo Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Galatasaray
Opstellingen Real Madrid - Galatasaray

Voorbeschouwing Real Madrid - Galatasaray

Real Madrid en Galatasaray spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Galatasaray in de Champions League vond plaats op 17 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Galatasaray slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.