Nabeschouwing Salzburg - Qarabağ (2-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 6 augustus 2014 - 20:30 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Salzburg het woensdag 6 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena, Harrison in Harrison.

Via de Salzburg - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Qarabağ (2-0)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Qarabağ is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hinteregger. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Salzburg dat via M. Hinteregger dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Qarabağ
2
0
LIVE Salzburg - Qarabağ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Hinteregger met assist van C. Leitgeb Salzburg
20' Wissel Qarabağ Wissel N. Yusifov voor İ. Qurbanov Qarabağ
32' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
34' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Hinteregger Salzburg
36' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Danilo Dias Qarabağ
55' Wissel Qarabağ Wissel Chumbinho voor Danilo Dias Qarabağ
61' Wissel Qarabağ Wissel T. Quliyev voor M. Medvedev Qarabağ
73' Wissel Salzburg Wissel N. Keïta voor S. Ilsanker Salzburg
76' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor T. Quliyev Qarabağ
79' Wissel Salzburg Wissel M. Sabitzer voor Alan Salzburg
86' Wissel Salzburg Wissel M. Bruno voor K. Kampl Salzburg
88' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor N. Yusifov Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Qarabağ
Opstellingen Salzburg - Qarabağ

Voorbeschouwing Salzburg - Qarabağ

Salzburg en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Qarabağ in de Champions League vond plaats op 30 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qarabağ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Qarabağ favoriet. 1 keer wist de ploeg van Salzburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Salzburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.