Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - BATE (1-1) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 22 juli 2014 - 20:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Skënderbeu Korçë het dinsdag 22 juli 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de Skënderbeu Korçë - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - BATE (1-1)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Skënderbeu Korçë en BATE geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 29e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Khagush. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Skënderbeu Korçë dat via M. Radaš dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Skënderbeu Korçë - BATE
1
1
LIVE Skënderbeu Korçë - BATE 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skënderbeu Korçë - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt BATE Doelpunt A. Khagush BATE
34' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Olekhnovich BATE
37' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Khagush BATE
58' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Filipenko BATE
60' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel A. Ribaj voor B. Berisha Skënderbeu Korçë
62' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Volodko BATE
62' Wissel BATE Wissel V. Gayduchik voor A. Khagush BATE
66' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel B. Jashanica voor T. Osmani Skënderbeu Korçë
67' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt M. Radaš Skënderbeu Korçë
80' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor M. Gordeychuk BATE
82' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Pavlov BATE
83' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor M. Radaš Skënderbeu Korçë
85' Wissel BATE Wissel A. Karnitskiy voor I. Aleksievich BATE
86' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Volodko BATE
Video hoogtepunten en samenvatting Skënderbeu Korçë - BATE
Opstellingen Skënderbeu Korçë - BATE

Voorbeschouwing Skënderbeu Korçë - BATE

Skënderbeu Korçë en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Skënderbeu Korçë en BATE in de Champions League vond plaats op 15 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.