Nabeschouwing Nottingham Forest - Wigan Athletic (3-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het zaterdag 26 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Wigan Athletic (3-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Alan Davies geëindigd in een 3-1 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Lolley, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Windass, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette M. Cash zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Nottingham Forest de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Nottingham Forest vergroot nadat A. Guédioura de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Nottingham Forest.

LIVE Nottingham Forest - Wigan Athletic 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van B. Osborn Nottingham Forest 1-0
27' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Watson Nottingham Forest
30' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Cash Nottingham Forest
33' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Windass met assist van M. Jacobs Wigan Athletic 1-1
41' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Y. Benalouane Nottingham Forest
48' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt M. Cash met assist van A. Guédioura Nottingham Forest 2-1
58' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sam Morsy Wigan Athletic
70' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Byrne Wigan Athletic
72' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor D. Murphy Nottingham Forest
73' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor J. Vaughan Wigan Athletic
78' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor D. Gibson Wigan Athletic
80' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt A. Guédioura met assist van S. Janko Nottingham Forest 3-1
81' Wissel Nottingham Forest Wissel C. Yacob voor A. Guédioura Nottingham Forest
89' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Roberts voor M. Jacobs Wigan Athletic
91' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Wigan Athletic
Opstellingen Nottingham Forest - Wigan Athletic
De opstellingen van Nottingham Forest en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.