Voorbeschouwing Sheffield United - Blackpool (0-0) || Championship

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship neemt Sheffield United het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Sheffield United Gelijk Winst Blackpool
1.58x inzet 4x inzet 6.25x inzet
LIVE Sheffield United - Blackpool 0-0

Vanaf zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sheffield United - Blackpool volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 8 uur, 43 minuten en 35 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Blackpool
Opstellingen Sheffield United - Blackpool

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sheffield United - Blackpool

Sheffield United en Blackpool treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Blackpool in de Championship vond plaats op 16 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Blackpool slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield United 2
Winst Blackpool 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 14e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Sheffield United - Blackpool Opstelling Sheffield United Opstelling Blackpool Live Sheffield United - Blackpool Live Sheffield United - Blackpool kijken Sheffield United - Blackpool kijken Live Sheffield United - Blackpool stream Sheffield United - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing Sheffield United - Blackpool Uitslag Sheffield United - Blackpool Statistieken Sheffield United - Blackpool Championship 2021/2022 Sheffield United - Blackpool wedden Sheffield United - Blackpool gokken Sheffield United - Blackpool Unibet