Nabeschouwing Sheffield United - Millwall (1-2) || Championship 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Millwall (1-2)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-2 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Wallace, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van B. Sharp in de 45e minuut zorgde er even later voor dat Sheffield United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 54e minuut kreeg M. Gibbs-White van Sheffield United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sheffield United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Cooper namens Millwall in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Millwall dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Millwall 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Wallace met assist van R. Leonard Millwall 0-1
34' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor M. Gibbs-White Sheffield United
38' Wissel Sheffield United Wissel I. Ndiaye voor C. Hourihane Sheffield United
45' Penalty Sheffield United Penalty B. Sharp Sheffield United 1-1
54' Tweede gele kaart Sheffield United Tweede gele kaart voor M. Gibbs-White Sheffield United
56' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor J. Bogle Sheffield United
67' Wissel Sheffield United Wissel O. Norwood voor D. McGoldrick Sheffield United
67' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Saville Millwall
75' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor T. Bradshaw Millwall
76' Wissel Millwall Wissel B. Afobe voor S. Ojo Millwall
82' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
83' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor S. Malone Millwall
92' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Cooper met assist van G. Evans Millwall 1-2
96' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Millwall
Opstellingen Sheffield United - Millwall
De opstellingen van Sheffield United en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.