Nabeschouwing Sevilla - Mirandés (2-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Donderdag 21 januari 2016 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Sevilla het donderdag 21 januari 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mirandés.

Via de Sevilla - Mirandés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Mirandés (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Mirandés is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van S. NZonzi. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Sevilla dat via Vitolo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Mirandés
2
0
LIVE Sevilla - Mirandés 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Mirandés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Kijera Mirandés
20' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. NZonzi met assist van Daniel Carriço Sevilla
24' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Kolodziejczak Sevilla
44' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Abdón Prats Mirandés
53' Wissel Mirandés Wissel Iñigo Eguaras voor Kijera Mirandés
57' Wissel Mirandés Wissel Néstor Salinas voor Dani Provencio Mirandés
61' Wissel Sevilla Wissel É. Banega voor Y. Konoplyanka Sevilla
66' Wissel Mirandés Wissel Álex García voor Fran Carnicer Mirandés
72' Wissel Sevilla Wissel Vitolo voor José Antonio Reyes Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel G. Krychowiak voor Iborra Sevilla
85' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
88' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor M. Gaffoor Mirandés
94' Doelpunt Sevilla Doelpunt Vitolo met assist van M. Krohn-Dehli Sevilla