Nabeschouwing Girona - Atlético Madrid (1-1) || Copa Del Rey

Woensdag 9 januari 2019 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Girona het woensdag 9 januari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi (Girona) in .

Via de Girona - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Atlético Madrid (1-1)

In de Copa Del Rey heeft de wedstrijd tussen Girona en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Girona kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Lozano, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Girona - Atlético Madrid
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
93
135
Gevaarlijke aanvallen
59
49
Passes
485
540
Overtredingen
6
10
Buitenspel
2
3
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Girona - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van N. Kalinić Atlético Madrid 0-1
27' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Francisco Montero Atlético Madrid
34' Doelpunt Girona Doelpunt A. Lozano met assist van Aleix García Girona 1-1
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Francisco Montero Atlético Madrid
59' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Partey voor A. Griezmann Atlético Madrid
59' Wissel Girona Wissel Borja García voor A. Lozano Girona
67' Wissel Girona Wissel Portu voor S. Paik Girona
67' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
72' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor N. Kalinić Atlético Madrid
80' Wissel Girona Wissel Álex Granell voor S. Doumbia Girona
Opstellingen Girona - Atlético Madrid
De opstellingen van Girona en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Atlético Madrid

Girona en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Atlético Madrid elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Girona 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Girona - Atlético Madrid Opstelling Girona Opstelling Atlético Madrid Live Girona - Atlético Madrid Live Girona - Atlético Madrid kijken Girona - Atlético Madrid kijken Live Girona - Atlético Madrid stream Girona - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Girona - Atlético Madrid Uitslag Girona - Atlético Madrid Statistieken Girona - Atlético Madrid Copa Del Rey 2018/2019 Girona - Atlético Madrid wedden Girona - Atlético Madrid gokken Girona - Atlético Madrid Unibet