Nabeschouwing Castellón - FC Cartagena (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Castellón het woensdag 15 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Cartagena. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi Castalia in Castellón de la Plana.

Via de Castellón - FC Cartagena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Castellón - FC Cartagena (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Castellón en FC Cartagena is onder leiding van scheidsrechter David Gálvez Rascón geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Cartagena. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Alfredo Ortuño, waarmee FC Cartagena met 0-1 de leiding nam. Castellón kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Sibille, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Berto Cayarga zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Cartagena de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Gálvez Rascón, waardoor FC Cartagena een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Castellón - FC Cartagena 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Castellón - FC Cartagena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt Alfredo Ortuño met assist van David Simón FC Cartagena 0-1
48' Doelpunt Castellón Doelpunt K. Sibille met assist van Vicente Esquerdo Castellón 1-1
61' Wissel FC Cartagena Wissel Berto Cayarga voor R. Boateng FC Cartagena
61' Wissel FC Cartagena Wissel Neskes voor M. Dauda FC Cartagena
64' Wissel Castellón Wissel Pablo Hernández voor Jesús Carrillo Castellón
65' Wissel Castellón Wissel David Cubillas voor Juanto Castellón
69' Wissel FC Cartagena Wissel Álex Gallar voor S. Okazaki FC Cartagena
69' Wissel FC Cartagena Wissel G. Silva voor De la Bella FC Cartagena
78' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor J. Prior FC Cartagena
83' Wissel FC Cartagena Wissel P. De Blasis voor Nacho Gil FC Cartagena
84' Wissel Castellón Wissel Carles Salvador voor Borja Sánchez Castellón
88' Wissel Castellón Wissel D. Torres voor Vicente Esquerdo Castellón
89' Wissel Castellón Wissel Koke Sáiz voor Bilal Kandoussi Castellón
91' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Carles Salvador Castellón
93' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt Berto Cayarga met assist van Alfredo Ortuño FC Cartagena 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Castellón - FC Cartagena
Opstellingen Castellón - FC Cartagena
De opstellingen van Castellón en FC Cartagena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Castellón gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Cartagena zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Castellón - FC Cartagena

Castellón en FC Cartagena spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Gálvez Rascón en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Castellón en FC Cartagena elkaar treffen in de Copa Del Rey.