Nabeschouwing Milan - Sassuolo (2-1) || Coppa Italia 2014/2015

Dinsdag 13 januari 2015 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Milan het dinsdag 13 januari 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo.

Via de Milan - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Sassuolo (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Sassuolo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pazzini. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Sassuolo dat via N. Sansone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. de Jong dacht na 86 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Sassuolo
2
1
LIVE Milan - Sassuolo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Milan Gele kaart voor N. de Jong Milan
38' Doelpunt Milan Doelpunt G. Pazzini Milan
46' Wissel Milan Wissel D. Bonera voor M. De Sciglio Milan
63' Penalty Sassuolo Penalty N. Sansone Sassuolo
63' Gele kaart Milan Gele kaart voor C. Zapata Milan
66' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Missiroli Sassuolo
75' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Biondini Sassuolo
82' Wissel Milan Wissel R. Montolivo voor A. Cerci Milan
84' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor P. Cannavaro Sassuolo
85' Wissel Sassuolo Wissel S. Zaza voor L. Pavoletti Sassuolo
86' Doelpunt Milan Doelpunt N. de Jong Milan
87' Wissel Sassuolo Wissel A. Floro Flores voor N. Sansone Sassuolo
87' Wissel Sassuolo Wissel D. Berardi voor R. Chibsah Sassuolo
92' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Antei Sassuolo