Nabeschouwing Chievo - Cagliari (1-2) || Coppa Italia 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Chievo het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Cagliari (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Chievo en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Luigi Nasca geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Cerri, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. Chievo kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Léris, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette F. Pisacane zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cagliari de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luigi Nasca, waardoor Cagliari een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Chievo - Cagliari 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Cerri met assist van P. Faragò Cagliari 0-1
18' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Léris met assist van E. Giaccherini Chievo 1-1
34' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Rigoni Chievo
35' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Diego Farias Cagliari
55' Wissel Chievo Wissel F. Depaoli voor S. Tanasijević Chievo
55' Wissel Chievo Wissel M. Burruchaga voor N. Rigoni Chievo
66' Wissel Cagliari Wissel João Pedro voor Diego Farias Cagliari
68' Doelpunt Cagliari Doelpunt F. Pisacane Cagliari 1-2
72' Wissel Chievo Wissel S. Grubac voor F. Đorđević Chievo
78' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor M. Pajač Cagliari
79' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
86' Wissel Cagliari Wissel D. Srna voor F. Pisacane Cagliari
91' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Rossettini Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Cagliari
Opstellingen Chievo - Cagliari
De opstellingen van Chievo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Cagliari

Chievo en Cagliari spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luigi Nasca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chievo en Cagliari elkaar treffen in de Coppa Italia.