Nabeschouwing SV Roeselare - Lommel United (0-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt SV Roeselare het zondag 31 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United.

Via de SV Roeselare - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Lommel United (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en Lommel United is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Rocha Miramar, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lommel United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE SV Roeselare - Lommel United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Claes Lommel United
57' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor Rocha Miramar SV Roeselare 0-1
58' Doelpunt Lommel United Doelpunt Rocha Miramar Lommel United 0-1
59' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor SV Roeselare
66' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor K. Madu SV Roeselare
76' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor SV Roeselare
81' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor SV Roeselare
Video hoogtepunten en samenvatting SV Roeselare - Lommel United
Opstellingen SV Roeselare - Lommel United
De opstellingen van SV Roeselare en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SV Roeselare - Lommel United

SV Roeselare en Lommel United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen SV Roeselare en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor SV Roeselare. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is SV Roeselare favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Lommel United slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SV Roeselare 9
Winst Lommel United 6
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 3e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 4e plaats.