Nabeschouwing Achilles '29 - NAC Breda (1-2) || Eerste Divisie 2015/2016

Zondag 18 oktober 2015 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Achilles '29 het zondag 18 oktober 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - NAC Breda (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Achilles '29 en NAC Breda is geëindigd in een 1-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Achilles '29 op voorsprong te komen via een doelpunt van J. van Steen. Helaas voor Achilles '29 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het NAC Breda dat via J. Suk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Ars dacht na 73 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 89e minuut werd D. Ramezani van Achilles '29 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Achilles '29 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Achilles '29 - NAC Breda
1
2
LIVE Achilles '29 - NAC Breda 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Mulder NAC Breda
25' Wissel NAC Breda Wissel V. Lazić voor D. Gorter NAC Breda
43' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor F. Thoone Achilles '29
47' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt J. van Steen Achilles '29
52' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Suk NAC Breda
55' Wissel NAC Breda Wissel K. Brands voor U. Matič NAC Breda
67' Wissel Achilles '29 Wissel B. Bogers voor F. Thoone Achilles '29
73' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Ars NAC Breda
77' Wissel Achilles '29 Wissel T. Hendriks voor K. Sürmeli Achilles '29
77' Wissel Achilles '29 Wissel D. van Straaten voor K. Elders Achilles '29
80' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor L. ter Wielen Achilles '29
87' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor M. Zeller Achilles '29
89' Rode kaart Achilles '29 Rode kaart voor D. Ramezani Achilles '29